Categories

Knightsbridge Renovation Design by Rajiv Saini & Associates

kn_290113_01

Rajiv Saini & Associates have completed a renovation in Knightsbridge, London.

The concentration of this task was to create the basement a lot more functional by bettering the excellent of spaces there. This we obtained by extending the basement by excavating the playing field at street standard out of the eating room, and introducing a panes floor, thereby flooding the basement with pure light.

kn_290113_05

Introducing a glass roof enclosure while using the best part from the home has also ensured how the stairwell is currently surely beneficial lit, and with the advent to just a very little pantry in conjunction with the landing ,the terrace has now turn into a venue for outdoor activities in good weather conditions.

kn_290113_12

kn_290113_19

kn_290113_23

Architects: Rajiv Saini & Associates

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *