Categories

Hill House Design by Paan Architect

Back to aspect can be a notion that introduced by Paan architects within this semi-modern house referred to as Hill House that’s located in Dionsios, Athens, Greece. From the outside the home would seem massive using the using of natural elements. The dyed grey colouring sensation presented by bricks make an unique impression.

The main entrance of Hill House is shaded which includes a canopy giving ‘welcoming trace’ for any individual entering the home. Paan architects successfully integrated indoor – outdoor atmosphere by way of Hill House suitable with all the basic strategy from your house ; back to aspect. The architect builded a terrace before Hill House colored grey in the natural stone color applied mingling with black color from ceramic components.

Hill House doesn’t need broad land plus it really is definitely ideal for all people known as little family members ; newlyweds with their little children. The evergreen nature surrounds Hill House always gives the delicious air and beautiful views with natural light diffraction.

Sliding panes doors and wide glass windows successfully maximize the visual continuity to outdoor view and natural light coming during your house. There is usually a little balcony around the next floor combining with a transparent guard railroad makes no boundaries using the nature outside.

Hill-House-semi-modern-architecture-design
Hill House Natural Home Ideas
hill house design by paan architects
Hill House - PAAN Architects

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *